Beépített problémarögzítő a windowsban

Nagyon sokan nem tudják, de a Windows operációs rendszerben, azaz a Windows 7-től kezdve létezik egy problémarögzítő alkalmazás. Ez gyárilag minden windows-ban benne van, csak el van rejtve.

Mindenki számára elérhető.

A program automatikusan rögzíti a számítógépen végrehajtott lépéseket, például szövegesen rögzíti a kattintásokat és rögzíti a kattintások időpontjában a képernyő képét (képernyőmetszet). A lépéseket rögzítésük után egy fájlba mentheti, amelyet használhat a támogatással megbízott szakember vagy más, aki segít a számítógépes probléma megoldásában.

  1. A Problémarögzítő megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, majd írja be a psr szót

  2. Kattintson a Rögzítés indítása gombra. A rögzítést bármikor megszakíthatja, majd később folytathatja.

  3. Kattintson a Rögzítés leállítása gombra.

  4. A Mentés másként párbeszédpanelen írjon be egy nevet a fájlnak, majd kattintson a Mentés gombra (a fájlt a .zip fájlnévkiterjesztéssel menti).

    A rögzített lépések megtekintéséhez nyissa meg a mentett .zip fájlt, majd kattintson duplán a fájlra. A dokumentumot a böngésző fogja megnyitni.

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


nyolc + = tizenöt

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>